lindagabrielsson!

Kategori: WORKOUT

8KM

FULLT UPP! 

2 ord som beskriver mitt liv perfekt just nu, stress stress stress.

Spendarar allt för mycket tid med min pv haha, vilket leder till tidiga morgorna & sena kvällar. DOCK så för jag mycket plugg gjort hemma hos han. 

Vilket är bra eftersom jag har & har haft sjukt mycket i skolan, don´t no what to do. Seriöst, men det är bara att kämpa dessa få 37 dagar som är kvar innan sommarlovet! Förutom det så är man i fullgång både med nationellaproven & körkortet.

menmen, idag har jag: Haft muntliga nationella engelska, utvecklingssamtal, körlektion, njutit av solen, sprugit 8 km i det underbara vädret.

 

Har tänkt på att jag bloggar väldigt lite om min träning, trotts att den tar upp en stor del av min tid. Why?? Don´t know.

Jag har iaf sagt att jag minst måste träna 4 dagar i veckan, det brukar sluta runt 5-6 dagar. Det finns såklart undantag.

En vanlig vecka för mig kan till exempel se ut:

Mån-Idrottslektion. Spinning 25 min + Core 25 min

Tis-Budy pump 60 min

Ons-Cardio Step 55 min

Tors-Aerobic HIT 50 min + Body Pump 60 min

Fre-FatAttack 25 min + Core 25 min

Lör-Eget gym eller spring

Sön-Eget gym eller spring

Detta är bara ett exempel på vad jag kan göra det olika dagarna (om jag tränar just den dagen) jag har som sagt alltid någon eller några vilodagar.

Nu till våren/sommaren kanske jag (förhoppningsvis) börjar springa lite mer. 

sorry för det långa inlägget://

 

 

:P

Skrev i något inlägg i början av mars att jag skulle träna varje dag hela månaden ut, det har jag faktiskt hållit delvis när jag inte har varit tvungen att priotera plugg framför träningen någon dag. Sedan blev det ju ingen träning när vi var i Trysil men där blir det ju hel dagars aktivitet istället. Hade träningsvärk i både armar & ben när jag åkte hem därifrån.

 

Den kommande veckan så har jag alla dagar full proppade med träning fram tills på söndag du vi äntligen drar till Sälen! Längtar.

För det mesta så ska jag gå på pass nästa vecka, vilken är min favorit typ av träning. Jag blir i alla fall så taggad & går för det mesta all in.

Annars så när man tränar själv så kanske man inte tänjer ut sig till max.

2 nya

 

För någon vecka sedan köpte jag in massor av nya träningskläder vilket även har ökat motivationen något ännu mer. 

Dessa 2 linnerna blev nog ändå favoriterna av det jag köpte, & de kan bli dina för endast 99 kr på H&M haha.

Jag funderar faktiskt på att köpa några fler själv finns såklart i fler färger, sjukt snygga & har en bra form.

 

NOW!if we are talking Body.

6 bilder från mitt & Jespers gympass i lördags (pls skratta inte åt min biceps) vid klockan 22:00 haha lol, körde intevaller i ca 30  min sedan hade JAG planerat att köra armar & axlar men blev ben & mage istället.

Vi hade för övrigt 3 månader & det var så vi firade med gym plus ett 20års kalas innan för Jespers kusin. 

Känner mest har vi verkligen bara 3 månader?! Känns som om vi borde ha ett år snart.

Södagen finns det inte så mycket att säga om, halva dagen spelade jag Sims & andra halvan myste jag med Jesper haha en sån livsnjutare.

Hoppas ni hade en bra helg :P pusspuss

MY HEAD IS A DJUGEL

Jahopp då var det fredag igen, L I F E.

Ska snart göra mig i ordning för en liten runda på stan tillsammans med mormor & mamma. Efter stan ska vi käka på Cecil & jag ska äntligen få äta min efterlängtade kinamat, hallelulija.

Annars så har denna veckan gått relativt fort, för att inte tala om den här skoldagen?! sjukaste

Men jag klagar inte! Just nu vill jag bara att det ska vara den 18 mars & att jag & Fanny ska sitta i bilen påväg mot Trysil.

Men denna vecka har jag iaf tränat varje dag plus hela förra helgen, lagade även matlådor dock bara för två dagar menmen bilr fler nästa vecka då jag förhoppningsvis har planerat lite bättre. Så nu är det verkligen all in som gäller är så moteverad vill nästa flytta in på gymmet, får skylla på Jesper eller kanske ska tacka honom istället?

Går för det mesta på pass när dom tiderna passar mig, har en "vilodag" idag så imon blir det först ett GIRT Strength pass sen blir det armar & axlar plus intervaler på kvällen tilssammans med Jesper. 

Han kom förresten till mig i onsdags & stannades tills idag så har även myst med honom denna vecka, baebae

ha en trevlig helg ADIOS 

 

 

@t gym

Dirket efter skolan idag gick jag till Ica & köpte en Celcius för att få upp enerige till budy pump & core passen.

Var en halvtimme tidigare på gymmet så passade på att köra lite rumpa & mina Daily Squats som idag låg på 80 st, har en sådan app då man ska göra ett visst antal squats per dag i 30 dagar & sedan börjar man om osvosv.

Efter passen stannade jag kvar en stund & körde lite extra ben, sedan vidare mot solariet för att försöka få upp färgen lite så att man slipper vara kritvit.

NU:MAT

REDO

Träningslådan är nu rensad, påfylld & fixad & på måndag ska mitt efterlängtade gymkort på Friskvårdshuset investeras.

Som jag har längtat. Börjar nämligen tröttna på Scania eftersom utbudet på pass är betydligt mindre där. 

Har de två senaste månaderna velat uppdatera mer om min träning men med tanke på hur lite jag kan & hur nybörjare jag är så har det bara känns fel.

Men när jag har fått mitt gymkort i handen på måndag så lär den sortens uppdateringen öka, so no hate pls. :P 

Erkänner att jag är nybörjare, men har ändå lite hum om träning & lär mig bara mer & mer.

Vet att jag kanske har sagt det innan att jag ska köra all in på träningen osv (ett bra tag sen dock), men denna gång är det annorlunda min motevation är på topp, har har redan tjuvstartat lite..

So here we gooo