lindagabrielsson!

Kategori: WORKOUT

SUNDAY

Idag har vi fortsatt att mysa med Charlie en hel del. Sedan när Jesper lagade en massa matlådor inför den kommande veckan passade jag på att sola, Gud så skönt att få fräscha upp sitt blekansikte liite. Sedan efter all matlagning, städning och packade så bar det av mot Kalmar för att träna på Jespers gym, Växer. Vi körde ett hårt benpass och lite cadrio så ser fram emot träningsvärken man kommer ha i morgon... 

Nu är vi hemma hos mig och jag ska snart göra mig i ordningen för sängen och tagga upp inför en nya vecka full proppad med saker att göra, jippie. Hoppas att även ni har haft en bra helg P&K.

Träningspaus

Jag har de senaste veckorna haft fullt upp med skolan & företaget så har varken velat eller haft orken till att träna.

Sedan erkänner jag att jag har tappat motivationen lite, hur får man tillbaka den?

För jag märker stor skillnad på mitt mående, att jag mår tusen gånger bättre av att röra på mig & får ännu mer ork till vardagen.

Så ja den här veckan kör vi igen & ska försöka hitta vart jag har glömt motivationen. såå..

Veckans schema:

Mån - 30 min cadrio sedan styrka ben & mage

Tis - Pass, GRIT plyo 30 min

Ons - Pass, CXWORX 30 min

Tors - Pass, Body Pump 45 min

Fre - Pass, StepXpress 30 min + egen träning alla "passdagar"

Victorialoppet 2015

Idag medverkade jag för fjortonde gången i Victorialoppet, men denna gång på 9 kilometers banan. Målet var att klara banan under timmen, vilket jag gjorde. Jag sprang på exakt 55 minuter, vilket jag är mer än nöjd över. Är faktiskt stolt över mig själv. Började dagen med en liten kortare springtur/pw, vilket gick mindre bra. Min kropp var inte alls med, men sedan hände nått som troligtvis kallas adrenalin och jag tog mig igenom hela 9 km. Vi hade verkligen ett sådant toppen väder med. Men nu är det iaf dags för läggdags då ett jobbpass väntar i morgon, godnatt.

PW

Förra veckan låg min träning direkt inte på topp. Blev en hel del promenader men ingen riktigt kondition eller styrka. 

Men denna vecka är vi tillbaks igen & jag känner mig motiverad & taggad. Tror faktiskt det kan bero på att jag nästa vecka ska springa Viktorialoppet på 9km. OCH jag har bestämt mig för att jag innan dessa ska ha sprungit milen.

 

Annars så är alltid bra, livet bara rullar på känns det som & dagarna bara går. Vilket såklart är lite tråkigt på ett sätt, vill att det ska hända något snart, vill ha något att se fram emot.Men det lär snart dyka upp något roligt, I hope. Nej men som sagt det är endast jobb, plugg & träning som utspelar sig i mitt liv för tillfället. Men nu är jag iaf ledig över helgen så  jag & Jesper ska nog hitta på något.

Hur fint är inte Öland?

T R Ä N I N G

träning, träning, träning...

Nu är vi igång igen. Har börjat träna allt mer själv nu istället för att gå på pass.

Beror både på att jag bor i Borgholm i sommar men även att jag helt enkelt har tröttnat att gå på alla passen.

Igår körde jag & Fanny ett MÖDARPASS direkt efter jag hade kommit hem från . Sedan körde jag ett till idag efter min körlektion dock inte lika hårt som igår. Blev lite cadrio, ben & mage. OCH eftersom gymmet har natt öppet i natt så smsade Fanny mig precis, så om någon halvtimme drar jag dit igen & kör ett till.

Drottning Margaretaloppet

För någon vecka sedan bestämmde mamma & jag oss för att delta i det årliga Margateraloppet som sker i Kalmar.

Loppet är på 5 km. Mitt mål var då att springa under halvtimmen vilket jag klarade. Sedan med tanke på att det var ca 3500 deltagare så kom mamma & jag iväg bra & fick hyfsade platser. När man sen kom in i mål & hade tagit sig igenom de där 5 km belönades man med en vattenflaska. Mamma & jag även förberätt en liten fikakorg som vi njöt av under prisutdelningen som en till belöning.

Detta lopp kan jag se som en lite uppvärmning inför Victorialoppet den 15 juni som är på hela 9 km, frågan är hur ska jag överleva?

en vanlig uppdatering

I ondags direkt efter skolan satte jag mig på bussen mot Borgholm för att spendera min långhleg där.

I tordags blev det ett träningspass på gymmet mage/rumpa, samt en springtur i Borgholms naturresevat. Det var verkligen så fint att jag var tvungen att ta en till runda i fredags morgon innan frukost.

Har även testat Celsius nya päron smak. Den var väl sådär, absolut inte den godaste men den var iaf drickbar.

Just nu ligger jag & Jesper i soffan och bara zappar, stackarn har blivit sjuk så jag är en liten betjänt åt honom.

ha en bra lördag, adios.