lindagabrielsson!

Kategori: RESOR

ABOUT LONDON...

Ja ni vad hände?! Tiden räker inte till, inte någonting längre och uppdateringen är ett ganska tydligt tecken på det. Men nu ska jag en gång för alla avsluta mitt "tjat" om London resan som jag gjorde tillsammans med Jesper och hans föräldrar i slutet av oktober. Hela resan gick först och främst ut på att två skulle se Chelsea vs Manchester united. Jesper är ett stort fän av Chelsea. Så en hel dag ängades bara åt det. Vilket självklart var en upplevelse i sig, dock så trodde jag att det skulle vara mäktigare än vad det var, lite mer tryck. Men sånt beror ju självklart på vilka platser man har. Var ändå lite coolt att se Zlatan Ibrahimovic.

Resten av tiden spenderade vi mest på Oxfordstreet och främst på Primark haha. Men vi hann även att turista lite. Vi tog tunnelbanan ner till Big ben och London eye då Jesper aldrig har varit i London tidigare och han ville se det. och även ett snabbt besök vid Piccadilly circus hann vi med.

Godnatt.

18 från STOCKHOLM

- 18 bilder från Stockholm - 

Som jag berättade åkte jag, Jesper och hans föräldrar till Stockholm förra helgen och avnjöt några underbara dagar. Det kommer komma ett till inlägg senare. Ville bara slänga in några bilder som jag knäppte med min systemkamera.

Puss & kram 

GÖTEBORG - SÖNDAGEN & HÅKAN HELLSTRÖM

5/6 dagen då jag skulle få se Håkan Hellström på Nya Ullevi i Göteborg.

Dagen började efter vi ätit frukost och gjort oss i ordning med att vi åkte i till Avenyn och käkade lunch på Bryggeriet, supergott. Sen vandrade vi vidare till Vasaparken där vi satt ett tag innan det var dags att börja röra sig mot arenan. Tror vi var någon halvtimme sena efter att insläppet hade börjat. Men det gick förvånandsvärt fort att komma in iaf. Väl inne köpte vi dricka och tilltugg innan vi skyndade oss fram mot scenen för att få så bra platser som möjligt, vilket vi fick. Där började sedan den långa väntan innan konserten började, så ont under fötterna hade man. Men vad gjorde det? Konserten var hur bra som helst och Håkan var såklart magisk. Var verkligen en häftig känsla att vara en av de alla 70 114 människorna som befann sig där. Kan bara tänka mig känslan av att stå på scenen. Vi får inte hller glömma att påpeka hur tur vi hade det med vädret?! Helt underbart. När konserten var slut efter många timmar åkte till hem till Märtas farmor igen och sov för vi skulle upp hyfsat tidigt nästa dag för att börja vår resa hem till Oskarshamn igen.

Tack tjejer för ett par underbara dagar!

GÖTEBORG - LÖRDAGEN

I torsdags fick jag ett sms av Jesper om att han hade fått tag i en Håkan Hellström biljett till mig. Kan ni förstå lyckan?! Tänker faktiskt skryta lite och säga att min pojkvän är världens bästa.

Så i lördags rullade bilen iväg till Gbg tillsammans med Märta och Fanny. Efter några timmar anläde vi och gick först någon timme på stan. Hittade en jättefin klänning på Mango. Sen åkte vi till Märtas farmor och hennes kille där vi bodde och dom skämde bort oss hela helgen. Så tack återigen att vi fick bo hos er. Efter vi hade installerat oss nägra timmar och ätit gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan. Där gick vi sedan runt lite på Avenyn och fastnade för ett ställe där vi tog en drick som var super god. Där satt vi sedan och snackade ett tag innan vi åkte hem igen.

BALEN 2016

Jag hade verkligen en fantastisk bal i lördags tillsammans med mina fina vänner och pojkvän. Kan inte riktigt förstå att kvällen är över. All creed till balkommitten som har anordnat allt så bra.

Vid 13:45 började vi alla gå upp mot torget sammlade i ett långt led. På torget blev vi sedan fotade innan vi fortsatte till stadspraken för att träffa när och kär och ta ännu mer kort, vi hade verkligen ett perfekt värder och det blev jättefina bilder. Alla var så fina. Efter all fotografering bar det av mot en hemlig destination som det visade sig vara EkerumÖland. Det var så fint där, en jättebra miljö för bal. När vi kom fick vi lite välkomst champange och jordgubbar doppade i chocklad. Kvällen bjöd även på tre rätters med mycket fint utsmyckade bord och stolar. När vi åt och mellan måltiderna fick vi höra trubadur och några som höll fina tal. Kommitten överraskade även med hälsningar från både lärarna och självaste Maria Montazami, hur roligt? Sedan röjdes borden undan och vi slog klackarna i taket resten av kvällen.

Som sagt jag hade verkligen en jättebra kväll och är så tacksam för alla fina människor runt omkring mig, älskar er.

Kommer ett till inlägg senare med bara massor av bilder.

STÖTEN I SÄLEN

Nu är vi hemkommna efter några dagar i Stöten. Vi har inte haft det bästa vädret och det har även varit lite snöfattigt, men i helhet har det varit helt okej. Vi har istället gjort desto mer saker runt omkring som till exempel fikat, after ski, besökt badhuset två gånger. Sådana saker uppskattas med. På kvällarna har vi till den största delen tagit det lungt spelat lite spel, kollat på film, lagat mat och bara umgåtts tillsammans i vår mysiga stuga. Min morbror och kusin har även gjort oss sällskap ibland. Nackdelen när man är en kortvecka är att allt blir så intensivt, vilket sliter på en så är rätt så trött nu hehe. Men jag ska inte klaga för jag njuter varenda sekund jag är uppe i fjällen vilket ni som känner mig redan vet, det är bästa stället.

Gör er nu redo för bildbomben!!!!

STOCKHOLM

Min helg i Stockholm har varit helt underbar. Lördagen bjöd på sol och jag och Jesper spenderade hela dagen i Stockholm city. Vi shoppade (ofc) och käkade på TGI Friday´s vilket var supergott. Vi avslutade sedan med en fika i gamla stan, så mysigt.

På kvällen sedan käkade vi ännu en gång haha, men den gång paj tillsammans med Roger. Sen satt alla fast klistrade framför TV:n och mello innan det var dags för att sova.

På söndagen vilket var igår och sista dagen i Stockholm. Träffade vi min kusin Frida som också bor där. Vi gick sedan alla och kikade i det nya köp centret "Mall of Scandinavia", lunchade och köpte munkar. På hemresan stannade vi i Norrköping och hälsade på min faster och kusin Erik på en lite fika. 

Nej men helgen har som sagt varit hur bra som helst för utom att den kunde ha varat lite längre, vissar snart i ett annat inlägg vad jag fick med mig hem.

puss & kram på er.