lindagabrielsson!

Kategori: INSPIRATION

It's the most wonderful time of the year

Godkväll! Nu kan jag äntligen börja andas ut. Nu är det allra mesta på listan checkat inför "the big day" alla julklappar är köpta, maten är inhandlad, julkorten är postade, granen är kläd och ja en massa massa andra småsaker. Det som ska fixas är bland annat att slå in de sista julklapparna. Allt detta började jag redan planera i november då vi bestämde att vi skulle fira julen hemma hos mig och Jesper med våra föräldrar och min mormor. Som för övrigt har varit och hjälpt mig hela dagen med att handla det allra sista, storstädat hela lägenheten och dukat. Bästa bästa hon. Jag fullkomligt älskar julen, vet inte varför men så är det. Så allt det här har jag gjort frivilligt för att jag tycker det är så jäkla roligt. Nu är det inte många dagar kvar, först några dagar jobb sen är vi snart där.

God jul på er!

Only 3 days left

Balen närmar sig mer och mer dag för dag och nu är det endast 3 dagar kvar nu!!! Det är verkligen helt sjukt.

Börjar faktiskt bli lite små nervös, för man vill att allt ska vara så "perfekt" som möjligt. Jag har gjort en liten checklista för både mig själv och för Jesper så att man förhoppningsvis inte glömmer något. Har även börjat lägga fram lite saker på min byrå. Men imorgon eller på fredag så ska jag och Jesper shoppa det allra sista för oss båda i Kalmar. Och på fredagskvällen är det spa som gäller så att vi blir snygga och fräscha. Jag har inte jättehöga förväntningar på själva kvällen förutom att jag vet att det kommer bli en fantastisk kväll. Allt är vad man gör det till, eller hur? Nej men jag är mest nervös över mitt smink och hår osv, men det kommer nog att lösa sig det med. Kvällen kommer iaf bli underbar tillsammans med mina fina vänner och min älskade pojkvän. Längtar så mycket.

Vad jag önskar mig i studentpresent

Här är mina topp 8 saker av vad jag önksar mig i studentpresent, som vanligt är det inte någon speciell ordning.

1 - Sminkbelysning. Vilket är något som har stått på alla mina önskelistor de senaste åren. Nu när jag äntligen ska flytta hemifrån i höst så har jag den perfekta möjligheten till att få mitt alldeles egna sminkbord och till det så behöver jag bra belysning. Efter att ha kollat runt en hel del så har jag bestämt mig för dessa från IKEA. Man köper de i styck och kostar 499kr/st. 

2 - Vinglas från Carolina Gynning
Vilket är en sak som jag för längesedan bestämde skulle finnas med på min studentönskelista. De fyra ni ser på bilden är mina favoriter. Jag önskar mig dem i storleken 75 cl. Jag vet att de bland annat finns på In house här i stan, men även Cervera. De kostar mellan 199-250kr/st beroende på vart man handlar.

3 - Sminkborstar från Real Techniques . Bland annat de ni ser på bilderna de har okcså fina i metallfärger. Finns hos Cocopanda.se för bra priser och gratis frakt. 

4 - Olika posters att ha i lägenheten. Dessa är från sidan desenio.se och kostar olika beroende på vilken storlek man väljer. Jag vill ha kanske lite större än en A4 så kan tänka mig att priset slutar på 50kr/st. 

5 - Bild nummer 1 och 2 är tagen hos In house på ett par superfina tallrikar som jag önskar mig. De kostar 49kr/st och jag skulle gärna vilja ha 6st.
Den sista bilden är taggen hos Lindas saker och ting som också ligger i Oskarshamn. Här hittade ett par trukosfärgade tallrikar som jag blev förälskad i. Skulle vilja ha ett stort rundt turkost salladsfat, men även kanske 4st av de som är på bilden av någon rolig sort. Har tyvärr inte koll på vad de kostade.

6 - Alltså det här halsbandet är så himla fint!!! Om ni kommer ihåg så fanns det med på min önskalista tills när jag fyllde år med. Men denna gång vill jag dock ha med min egna bokstav i och sliver såklart. Sen i den storleken som Linn Alborg har på den högra bilden. Sidan heter http://www.janekoenig.se/ och kostar 685:- 

 

7 - Något som jag älskar och måste ha i lägenheten är doftljus. De på bilderna heter Voluspa och Yankee candle vilket är något dyrare varianter. Jag behöver absolut inte ha dyra doft ljus, men skulle tycka att det vore kul att testa någon av dessa någon gång bara för sakens skull. De finns hos massor av olika återförsäljare men även för lite bättre priser på nätet. Har absolut ingen koll på dofterna, så det spelar inte så stor roll.

8 - Sen till sist saker tills man flyttar hemifrån. Allt möjligt som kan tänkas behövas. Verkligen allt. Sakerna på den första bilden är från IKEA, stegen är från Rusta, vasen från Hemtex och badlakanen från Ellos. Men det finns så mycket mr utöver det som jag vill ha, men som jag kanske bara inte vet om. Allt möjligt till lägenheten uppskattas.

Som jag har sagt tidigare så lägger jag ut mina önskelistor på bloggen för att både underlätta för mig själv och mina nära och kära. Sen är det bara en bonus om man lyckas inspirera en och en annan. Kram på er!