lindagabrielsson!

2016 - DEL 1

JANUARI -

Okey here we go... Årsummering 2016. Låt oss börja med januari, ofc. Denna månad hände det inte så speciellt mycket. Känns som det var evigheter sen nu när jag tittar tillbaka. Jag minns iaf att jag var väldigt uttråkad i början av året pga vårt dryga jullov som vi hade. Men lite saker inträffade ändå så som att jag fick hem min studentmössa. Vi studenter i Kalmar län firade att det var 150 dagar kvar till studenten på Sandra med All black party. Vardagslyx UF levererade sin första leverans med tulpaner. Sedan blev det även en shoppingdag i Västervik tillsammans med mamma och mormor.

FEBRUARI -

I februari börja det hända lite mer men tempot är fortfarande ganska lågt. Minns att jag hade mycket plugg speciellt dom två veckorna mamma och pappa var i Mexico och jag och Jesper var ensamma. Hade sätt fram emot det jättemycket och självklart skulle det vara just de två veckorna jag hade som mest plugg, så typiskt haha. Helgen innan de åkte iväg gick hela familjen på bio och en hel dag i Kalmar då vi shoppade och bland annat kollade på balklänningar. Mitt alla hjärtansdag firande tillbringade jag mest med tjejerna. Vi hade middag hemma hos mig innan vi drog ut. Påtal om uttgångar så var vi ett gäng studenter som drog ut en kväll på Harrys.

MARS - 

Nu börjat temot öka ordentligt. Mars var verkligen en händelserik månad för min del. Först och främst var det då jag fick mitt jobb på Coop. 100 dagar till studenten och vår nedräkning kom upp. Jag och Jesper hade en mysig dag tillsammans i Växjö. UF-mässan i Kalmar inträffade och självklart var vi i Vardagslyx UF där och försökte sälja våra tulpaner. Hela familjen tog en promenad i fina Stensjöby med systemkameran i högsta hugg. Påsk firades med middag hemma hos mormor. Två resor hans även med en till Stockholm och en till Stöten i Sälen. Harrys anordnade ett evenemang för oss studenter med glittertema och innan det så var alla tjejer i klassen ute och käkade på Big bang. Och till sist men inte min så köpte vi våran lägenhet i Kalmar!!!

APRIL -

April brukar vanligtvis vara en händelserik månad för min del men inte denna gång. Jag fyllde 19 år den 3 april som firades med släkt och vänner inget märkvädrigt så. Jag både jobbade och pluggade mycket denna månad vilket tog upp mycket tid. Både Cassandra och Jesper fyllde år denna månad vilket firades med både kalas och festligheter, Vi tjejer hade hade tjejmiddag hemma hos Cassandra som hon hade styrt upp så fint sedan efter blev det utgång. Valborg inträffade även denna månad och då var vi hemma hos Fanny ett gäng och hade en rolig kväll.

MAJ -

Maj månad började med massvis av plugg och jobb. Men även en studentfest med Afterski tema som tyvärr var lite mindre rolig för min del då jag inte mådde så bra. Men det gjorde inte så mycket för det vägde sedan en annan studentfest med militär tema upp, då kan vi snacka om en bra kväll. Sedan åkte Jag och Jesper på en weekend till Växjö för att shoppa, äta god mat och spendera tid med varandra. Den lilla resan fick han av mig i födelsedagspresent och lite annat. Den 16 maj hände det en stor sak, jag fick äntligen ta ut min tandställning!!! Sedan den 28 inträffade även balen som verkligen var en sån fin upplevelse och kväll. Jag och tjejerna hade även lite strandhäng dom sista dagarna innan studenten då vi var klara med allt i skolan.

JUNI -

Oh yes here we go... Till den mest händelserika månaden under hela året. Månaden började med studentfest med temat sport. Sedan drog jag, Märta och Fanny till Gbg för att se Håkan Hällström och det blev verkligen en kanon helg, för att inte tala om vädret. Sedan när vi kom hem drog studentveckan igång med en finsittning på Big Bang som fortsatte med lasergame, utklädningsdag, hotellfrukost med klassen, fixa flaket tills det var dags att ta studenten!!! En sån bra dag. Efter studenten inträffade även midsommar och några besök i Borgholm och bland annat på mitt gamla jobb mormor Julias, så trevligt så. Men sedan hände även en jävligt tråkig grej och det var att min kära Tussi blev en ängel<3

Men annars så måste jag säga att mitt första halv år av 2016 var grymt!

4 januari 2017 14:36 | VARDAG |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas