lindagabrielsson!

"Det kommer aldrig bli som förr, nä bara bli bättre"

Godkväll, jag känner att uppdateringen här på bloggen verkligen har blivit en katastrof. Jag vet inte heller riktigt vad jag vill komma med detta inlägg. Antar att jag till den största delen bara vill skriva av mig. Så här kommer ännu en "life update":

Just nu. När jag borde vara som allra lyckligast, jag och min älskade sambo har precis flyttat ihop, jag har ett jobb som jag gillar och trivs på, alla roliga saker jag gör och ska göra men framförallt alla fina människor som jag har omkring mig. Men vet ni vad? Jag mår inte alls bra och så har det varit under en längre period. Det är som att jag lever i en bubbla som aldrig vill spricka. Självklart har jag dagar och stunder då jag är glad, det är inte det. Men jag har hamnat i en inre stress och press som jag känner att jag inte kan hantera längre. Det är även mycket mer en så som påverkar hur jag mår. Alla dom sakerna kan jag inte ens förklara själv.

 
Men jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att denna bubbla snart spricker och att vi är på bättrings vägar igen. Jag har bland annat köpt gymkort och ska ta tag i träningen igen, jag ska även försöka att inte ha så många bollar i luften kanske sätta mig ner och läsa en bok ibland? Men jag ska framförallt umgås mer med mina vänner som jag verkligen saknar!!!

Ja som sagt jag vet inte riktigt vad jag vill komma med detta inlägg, endast för att jag ville skriva av mig och att det kommer kännas lite bättre när jag trycker på publicera.

Jag har för övrigt klippt av mitt hår och fått det i en kallare ton, jag har även fixat mina ögonbryn. Vad tycks? Jag stormtrivs. 

Puss & kram.

2 oktober 2016 21:55 | VARDAG |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas