lindagabrielsson!

SHOPPING LONDON

Nu är det ett tag sedan vi kom hem från London och jag har ännu "hunnit" blogga om resan ännu. Det har ju självklart berott på att jag har varit i Oskarshamn i nästan två veckor. Mina bilder från resan har ju legat på min dator hemma. Men men varför inte börja med shoppingen? Let´s go.

Ja allt ni ser ovan den här texten här från... Ja hör och häpna PRIMARK. Ja ni som känner mig vet kanske att jag älskar att shoppa billigt haha Så jag och Jesper spenderade några timmar där. Vilket resulterade i några av de saker ni ser på bilderna ovan. Kommer inte rikigt ihåg vad allt kostade men ja det var billigt iaf.

Hittade även lite smink i butiker som jag hel har glömt namnet på. Priserna minns jag inte heller men det var iaf billigare än i Sverige.

Sen blev det självklart en sväng förbi Victoria´s Secret där jag köpte min parfym som precis hade tagit slut,

På flygplatsen hem så hittade jag dessa. Jag har verkligen gått och blivit förälskad i Dermalogicas prudukter. Jag har testat de tidagre och tycker verkligen att det ger resultat. Alla dessa fem produkterna blev mina för runt 300kr så kunde inte låta bil. Visst flaskorna är inte enorma men det är ett bra sätt att testa innan man köper större förpackningar som jag har för mig kan vara ganska dyra.

Puss puss godnatt.

15 november 2016 21:44 | VARDAG |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas