lindagabrielsson!

Vad jag önskar mig i studentpresent

Här är mina topp 8 saker av vad jag önksar mig i studentpresent, som vanligt är det inte någon speciell ordning.

1 - Sminkbelysning. Vilket är något som har stått på alla mina önskelistor de senaste åren. Nu när jag äntligen ska flytta hemifrån i höst så har jag den perfekta möjligheten till att få mitt alldeles egna sminkbord och till det så behöver jag bra belysning. Efter att ha kollat runt en hel del så har jag bestämt mig för dessa från IKEA. Man köper de i styck och kostar 499kr/st. 

2 - Vinglas från Carolina Gynning
Vilket är en sak som jag för längesedan bestämde skulle finnas med på min studentönskelista. De fyra ni ser på bilden är mina favoriter. Jag önskar mig dem i storleken 75 cl. Jag vet att de bland annat finns på In house här i stan, men även Cervera. De kostar mellan 199-250kr/st beroende på vart man handlar.

3 - Sminkborstar från Real Techniques . Bland annat de ni ser på bilderna de har okcså fina i metallfärger. Finns hos Cocopanda.se för bra priser och gratis frakt. 

4 - Olika posters att ha i lägenheten. Dessa är från sidan desenio.se och kostar olika beroende på vilken storlek man väljer. Jag vill ha kanske lite större än en A4 så kan tänka mig att priset slutar på 50kr/st. 

5 - Bild nummer 1 och 2 är tagen hos In house på ett par superfina tallrikar som jag önskar mig. De kostar 49kr/st och jag skulle gärna vilja ha 6st.
Den sista bilden är taggen hos Lindas saker och ting som också ligger i Oskarshamn. Här hittade ett par trukosfärgade tallrikar som jag blev förälskad i. Skulle vilja ha ett stort rundt turkost salladsfat, men även kanske 4st av de som är på bilden av någon rolig sort. Har tyvärr inte koll på vad de kostade.

6 - Alltså det här halsbandet är så himla fint!!! Om ni kommer ihåg så fanns det med på min önskalista tills när jag fyllde år med. Men denna gång vill jag dock ha med min egna bokstav i och sliver såklart. Sen i den storleken som Linn Alborg har på den högra bilden. Sidan heter http://www.janekoenig.se/ och kostar 685:- 

 

7 - Något som jag älskar och måste ha i lägenheten är doftljus. De på bilderna heter Voluspa och Yankee candle vilket är något dyrare varianter. Jag behöver absolut inte ha dyra doft ljus, men skulle tycka att det vore kul att testa någon av dessa någon gång bara för sakens skull. De finns hos massor av olika återförsäljare men även för lite bättre priser på nätet. Har absolut ingen koll på dofterna, så det spelar inte så stor roll.

8 - Sen till sist saker tills man flyttar hemifrån. Allt möjligt som kan tänkas behövas. Verkligen allt. Sakerna på den första bilden är från IKEA, stegen är från Rusta, vasen från Hemtex och badlakanen från Ellos. Men det finns så mycket mr utöver det som jag vill ha, men som jag kanske bara inte vet om. Allt möjligt till lägenheten uppskattas.

Som jag har sagt tidigare så lägger jag ut mina önskelistor på bloggen för att både underlätta för mig själv och mina nära och kära. Sen är det bara en bonus om man lyckas inspirera en och en annan. Kram på er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas